Ringo Starr – Rock Around The Clock

Ringo har sydd sammen en ekte musikkvideo til denne sangen – en virkelig tidlig rockeperle fra Bill Haley and his Comets. For de som liker Ringo med mye ekko på stemmen!

Videoen viser Ringo Starr idet han legger vokal og trommer på sporet i hans Roccabella West-studio, mens det også inkluderer flere bak-kulissene opptak fra fremstillingen av coveret. Det er opptak av Starr som beundrer bass-spillingen til Nathan East, mens andre steder ser vi innspillingstekniker Bruce Sugar ta opp gitaren til Joe Walsh i hjemmestudioet hans.
Starrs versjon av «Rock Around the Clock» er på hans nyeste EP, «Change the World». I en uttalelse minnes Starr da han hørte sangen for første gang: Han var i ferd med å fylle 15 år og etter å ha tilbrakt både syvende og 14. bursdag på sykehuset for tuberkulose, var han ivrig etter å ikke kaste bort nok en bursdag der. Starr gjorde det godt nok til at legene tillot ham å bli skrevet ut, og i gave tok besteforeldrene ham med for å se filmen Blackboard Jungle, som fremtredende inneholdt “Rock Around the Clock”.

Legg inn en kommentar