Det Betales i 45 år og Beatles på 120 minutter

Det Betales fyller år med jubileumskonsert i Drammen i 2022 og turné i 2023.

Det Betales fyller 45 år og feirer på Drammens teater 5. november 2022, mens Masters of The Past oppsummerer Beatles på 120 minutter på Oslo Konserthus 18. mars 2023

Det Betales – Norwegian Beatles Tribute Band feirer 45 år!
Vårt eldste Beatles coverband slår på basstrommer og 5. november inviterer de til en festaften i Drammens Teater med god musikk, humor, allsang, energi og glede. Her kommer alle de største slagerne fra The Beatles, helt ifra de begynte å spille i Hamburg i 1960, og helt frem til de ble oppløst som band, lover bandet.

Forestillingen er beregnet til å vare i ca 90 minutter.

Billetter

Se bandets turnéliste på deres eget nettsted


Fra 2014-forestillingen til Masters of the Past, den tok for seg året 1964.

Masters of The Past inntar Oslo Konserthus igjen 18. mars 2023.

I 2013 startet de på prosjektet “It Was Fifty Years Ago Today”.
Planen var å fortelle historien om The Beatles og å spille gjennom alle Beatles-låtene år for år 50 år etter originalutgivelsene ble gitt ut. Med litt justering endte de opp med 7 forestillinger der alle originalutgivelsene til The Beatles ble spilt “live”.

10 år etter starten tar de med seg erfaringene fra dette og forteller hele historien om The Beatles i en forestilling, kalt “Beatles i 120”. Vi får høre de mest kjente, de beste, og de viktigste låtene som hører til historien. Historien om The Beatles skal fortelles av Tom Mathisen.

Masters Of The Past, bandet som har spilt seg gjennom absolutt alle låtene til The Beatles er på plass med de nødvendige instrumentene. Med en vokalrekke som har alle vokaldetaljer smurt og på plass blir dette en festaften for alle.

Historien om Beatles fortelles i løpet av 120 minutter.

Billetter

 

Legg inn en kommentar