To nye fra Revolver

Det nærmer seg utgivelse av den nye “Revolver”-boksen og i dag har The Beatles sluppet to nye spor fra boksen, begge fra “Sessions”-diskene som er blant bonusmaterialet.

Den første er fra Johns hjemmedemoer, og skal være første opptak av den sangen som skulle utvikle seg til å bli Ringo Starrs bidrag på albumet, den kjente og kjære “Yellow Submarine”. I denne spede begynnelsen er imidlertid sangen mer melankolsk og John føler seg misforstått av sin egen hjemby. På den kommende utgivelsen (disk 3) etterfølges denne av et spor der vi får høre John synge mer av en utviklet versjon av sangen i studio. Men her er altså den første hjemmedemoen:

Det andre sporet som debuterer offisielt i dag er “Got To Get You Into My Life” andre versjon, unummerert miks fra disk 2 i boksen. Fuzzgitaren vi hører her ble senere erstattet med messingblåsere. Denne etterlatte miksen av Take 8 har et alternativt vokalspor fra Paul, samt noen eksperimentelle harmonier mot slutten – “Get You in..into my liiiiife” – nesten på samme sted som “I need your love”, I need your love” på Take 5 (som er sporet før på disken).

Dette er altså ikke nye mikser, men bonusmateriale fra boksen. Sporene er også tilgjengelig som en single fra Spotify og andre strømmetjenesteleverandører.

Legg inn en kommentar