Epstein-film med sin tredje regissør

Midas Man – en dramatisering

Filmen “Midas Man”, en dramatisering av Brian Epsteins liv har fått ny regissør, igjen.

Opprinnelig var det svensken Jonas Åkerlund (Paul McCartney: “Lonely Road” og “Live Kisses”) som hadde fått i oppdrag å regissere filmen i 2021, men han forlot prosjektet på grunn av uoverensstemmelser med produsentene. Så overtok Sara Sugarman, men også hun valgte å gå på grunn av at hun og produsentene ikke delte syn på hva som var viktig i filmen, men også på grunn av andre, kolliderende engasjementer. Mye av filmingen var da overstått, så nå skal den tredje regissøren, Joe Stephenson forsøke å sy det hele sammen.

Det foregikk filming i Liverpool i vår, og blant Beatlesfansen er det mange kritiske røster som går på rene historiske feil på alt fra skuespillernes utseende til musikkinstrumenter. Under filmingen, som produseres av de uavhengige filmselskapene StudioPOW og Trevor Beattie Films, har det også oppstått problemer med finansene. Nye penger har måttet oppdrives og skytes inn for å få filmen ferdig.

Blant skuespillerne finner vi Brian Epstein: Jacob Fortune-Lloyd, Pete Best: Adam Lawrence, John Lennon: Jonah Lees, Paul McCartney: Blake Richardson, George Harrison: Leo Harvey Elledge og Ringo Starr: Campbell Wallace. Den tidligere talkshow-verten Jay Leno fra The Tonight Show skal etter planen spille Ed Sullivan. Skandinavisk distributør er Mis. Label og filmen skal ha premiere i år.

Legg inn en kommentar