George Harrisons barndomshjem blir airbnb

Bildet er fra airbnb.

Etter mange måneder med spekulasjoner er George Harrisons tidligere barndomshjem i 25, Upton Green i Speke solgt, og ikke nok med det: Nå kan du bestille overnattinger der!

Huset med tre soverom har blitt gjort tilgjengelig for utleie som Airbnb. Huset med tre soverom ligger i nærheten av John Lennon Liverpool Airport.

Slik beskrives huset:

Beatles og George Harrison superfans!

Det er mye i Liverpool som hjelper deg med å oppleve Beatles, men ingenting som dette.

Harrisons bodde i dette terrassehjemmet fra 1950-1962. De flyttet seg rett ettersom Beatles begynte å bli sterkere og suksess. Dette er et spesielt sted, som ligger i et boligområde i blindvei i Speke, rundt 20 minutters kjøretur fra Liverpool.

Stedet
Historiske soverom:

Gå og bo på George ‘s soverom, hvor han først hørte seg selv og bandet på radioen! Det er en komfortabel dobbeltseng og et stort skap.

Søsterens soverom har en enkeltseng og et lite skap, mens foreldrenes soverom er større med en annen dobbeltseng. Alle av dem venter på deg med førsteklasses ferskt hvitt sengetøy av høy kvalitet.

Rent bad:

Badekaret har originale kraner fra da George bodde i huset! Vi har bare lagt til en dusj for din ytterste komfort og fylt den med alle nødvendige toalettartikler og myke, hvite håndklær av 100% bomull av høy kvalitet.

Hold kontakten:

Det superraske WiFi i huset er ideelt for å streame favorittfilmene dine eller hvis du trenger å gjøre forretninger fra huset.

Gratis drikke:

Det tilbys gratis varme drikker og kjeks slik at du kan slappe av med en te eller kaffe når du kommer.

Parkering:
Hvis du har bil, er det gratis parkering tilgjengelig rundt huset.

Unik opplevelse:

Sitt og sitt i en gitar i samme rom som George, Paul og John satt og øvde i løpet av de første årene.

Lytt til gamle Beatles-albums, på vår retro stående platespiller – i et Beatles-hjem!

Forestill deg det berømte bildet fra inngangsdøren til en ung George på vei for å spille på en tidlig konsert for The Quarrymen.

.

Tilgjengelige drikkevarer

På vei til spillejobb eller øving med Quarry Men.

Det er Jackie Holmes som har solgt huset, og hun fikk £160 000 (ca 1,8 millioner kr) for det. I 2014 ga hun selv £156 000 for huset, og hun har pusset det opp i mellomtiden – så det har ikke vært noe investeringsobjekt for henne. Jackie eier fremdeles to andre Beatlerelaterte hus i Liverpool, Ringos barndomshjem i Admiral Grove 10, og huset John Lennons mor Julia bodde i sammen med samboeren John “Bobby” Dykins og døtrene Julia og Jackie i Blomfield Road. John var ofte på besøk her, overnattet gjerne og hadde også med seg Paul dit. Begge disse husene skal også selges snart, opplyser Holmes.

Airbnb vert Ken Lambert eier nå Georges barndomshjem og har ominnredet stua for at den skal likne mer på hvordan den så ut da George og hans familie bodde der, med tanke på møblering og tapetvalg.

Lenke: Airbnb

Legg inn en kommentar