Kalenderen 2022

Den offisielle Beatleskalenderen 2022 fra Danilo.

Du vet at året går mot slutten når neste års kalender begynner å dukke opp. Og det er kun den som utgis av kalenderforlaget Danilo som har status som den offisielle kalenderen, godkjent av The Beatles. 2022-utgaven består av en serie sorthvitt bilder av kvartetten, hvor bakgrunnen er klippet bort til fordel for en fargerik bakgrunn med konsertbilletter som vannmerker.

Alle kalenderbladene

Du kan bestille kalanderen fra Europosters. Men Danilo utgir også en “Collector’s Edition” Beatles kalender. Kan vi ta dette som et tegn på ting som kommer?

Forsiden av “collector’s edition” Beatles-kalenderen fra Danilo

Vil hovedproduktet fra Beatles i 2022 være et remikset “Rubber Soul” album? Kalenderen kan sees på som et tegn på dette, for se hva Danilos 2021 kalender bød på, utgitt sensommeren 2020:

Ikke overraskende passet Danilos kalender for 2021 godt inn med produktet som var underveis.

Men det er klart, alle forlag kan lage kalendere – det er bare å lisensiere bilderettighetene fra et byrå. Så det kan godt hende du finner mer attraktive kalendre fra andre forlag.

Uavhengig produsent Hazel Acacia har det aller siste Beatlesbildet som forside på sin 16-måneders kalender som går fra juli 2021 til og med desember 2022.

Legg inn en kommentar