Let It Be på 6 discer

Det USA-baserte Beatles-fanmagasinet «Beatlefan» har fått vite at Apple Corps og Capitol/Universal planlegger et 6-platers “Let It Be” 50-års jubileum, noe som stemmer med tidligere rykter. Her er hva Beatlefan skrev på sin Facebook -side:

To kilder som er kjent med planene sier at settet inneholder en ny Giles Martin-remiks av albumet “Let It Be”; et par plater med øvelser og jamming fra øktene i januar 1969 i Apple Studios; den første Glyn Johns-versjonen av det uutgitte «Get Back» albumet fra 1969; hans 1970-mikser av “Across the Universe” og “I Me Mine” og nye 2021-mikser av den originale B-sideversjonen av “Don’t Let Me Down” og singelversjonen fra 1970 av “Let It Be”; samt en blu-ray plate med Dolby Atmos/ 5.1 DTS/ Hi-Res Stereo-mikser.

Den komplette takkonserten, som er med i Peter Jacksons kommende Disney+ -dokumentarer, er ikke inkludert i boksesettet, som bare har ett live takspor, sier kildene til Beatlefan. Dette kan være et resultat av begrensninger fra Disney. Se etter den offisielle kunngjøringen om boksen som kommer snart. Utgivelsen forventes å være i midten av oktober.

Kilde: Facebook/Beatlefan

Ifølge denne japanske Amazon-beskrivelsen av LP-utgaven viser vekt samt at det er 5Lp-plater i boksen.

Vi har lagd en oversikt over tidligere mikser av dette materialet, denne finner du her.

Legg inn en kommentar