Meeting the Beatles in India

Da er det snart duket for premiere på filmen Meeting The Beatles in India av Paul Salzman. Han var tilfeldigvis en av de andre som studerte meditasjon i Rishikesh sammen med The Beatles i 1968.

Den virtuelle verdenspremieren skjer online 9. september via Gathr at Home plattformen. Her er en trailer:

Mens han var på ashramen tok Saltzman mange bilder av The Beatles, omgikkes med bandmedlemmene og så dem komponere noen av de nå klassiske sangene de lagde under oppholdet. Saltzman er ansvarlig for det ikoniske gruppebildet som ble tatt i Rishikesh som inneholdt bandet, deres koner og kjærester, Mike Love, Donovan, Mia Farrow og andre.

Filmen, hvis komentarer blir lest av Morgan Freeman, inneholder mer enn 40 tidligere usette bilder fra The Beatles’ opphold i India. Det er også intervjuer med flere mennesker som var på stedet sammen med bandet, inkludert Pattie Boyd, søsteren Jenny Boyd og mannen som John Lennon skrev sangen “The Continuing Story of Bungalow Bill” om.

Filmen inkluderer også Saltzman som diskuterer Transcendental Meditation med Twin Peaks-regissøren David Lynch, en varm talsmann for TM.

«Meeting the Beatles i India» vil også inneholde opptak av Saltzman som besøker dagens ashram, akkompagnert av Beatles-historiker Mark Lewisohn.

Filmens nettsted: Gathr.com

Billetter

1 Response

  1. Beatle-Joe sier:

    Dette så faktisk lovende ut!

Legg inn en kommentar