Oslotreff og festpremiere

Filmplakat for “Yesterday”

Fredag 28. juni er det premiere for filmen “Yesterday”, som har Beatlesmusikken som viktig ingrediens. I forbindelse med premierevisningen av filmen på ODEON Storo i Oslo har vi gleden av å annonsere:

Festpremiere og klubbtreff i forbindelse med filmen “Yesterday” den 28. juni. Musikken til The Beatles kommer til å bli spilt på anlegget hele kvelden. Fra klokken 18.30 blir det rød løper med pressevegg og fotograf. Det blir hyggelig stemning i Oscar’s Bar i andre etasje på kinoen, samt konkurranser med mulighet til å vinne kule premier! På Oscar’s Bar blir det dessuten klubbpriser på Carlsberg øl, husets rødvin og hvitvin, samt prosecco. Da er det bare å si “Norwegian Wood” i baren for å få bedre pris, og det er skjenkebevilling i kinosalen så bare ta med drikken inn. Premierevisningen er i sal 2 klokken 20.30.

vår Facebookside foregår det også en konkurranse der du kan vinne fire premierebilletter og “goodie bags” til visningen på Odeon Storo, der filmen vil ha Dolby Atmos lyd. Adressen er Vitaminveien 27, 0485 Oslo. Litt artig at det foregår på en Odeon kino, for det var mange ganger Odeon kinoer som var konsertlokalene Beatles opptrådte i på sine Englandsturnéer.

Mat
Liker du amerikansk mat kan du gjerne komme sulten, for med dansende servitører har Johnny Rockets restaurant i kinobygningen. De vil servere deg de beste burgerne, den beste pommes frites og nydelige milk shakes, kombinert med retter du ikke finner andre steder enn akkurat her. Så fornøyd var Aftenposten at de mente Johnny Rockets var en av de fem beste nyåpningene i 2018.

Trondheim
Også vår trønderske klubb Across The Universe arrangerer medlemstreff i Trondheim i forbindelse med premieren der samme dag. Se deres Facebookside for info.

Billetter
Her er lenken til billettsalget.

Filmens nettsted
YesterdayMovie.com

Legg inn en kommentar