Paul klar for nye spillejobber?

Turnébanneret for den forrige turneen til Paul, som ble avbrutt grunnet Covid-19.

Det ser ut til at Paul McCartney klør etter å komme seg ut og få spille konserter igjen. det er ingen offisielle opplysninger om dette på hans egen artistside ennå, men en kommende konsert er oppført på billettstedet Ticketsmarter.com. Det er for en konsert den 24. mai kalt “Hard Rock Live At The Seminole Hard Rock Hotel & Casino” i Hollywood, Fort Lauderdale, Florida, USA. Ordene TBA – som betyr “vil bli annonsert” indikerer at konserten eller tidspunktet foreløpig ikke er satt og billetter er ikke til salgs ennå.

Her står konserten oppført

Men der har du det – det første tegnet på at Paul tar opp igjen konsertkarrieren etter to års pause under pandemien. Lokalet har en kapasitet på 7000 personer og vil også bli besøkt av andre britiske artister som bl.a. Rod Stewart (i dag 15. februar), Elton John 27. februar, The Who 22. april, Sting 22. mai og Ringo Starr 25. juni. Paul McCartney er fortsatt ikke oppført på deres publiserte timeplan.

Paul McCartney har turnert i årevis – men det har vært pauser i turnéårene hans. Da Wings brøt sammen, turnerte han ikke på et tiår, fra desember 1979 til september 1989. Deretter turnerte han i fire år og avsluttet turnéen igjen etter 1993-konsertene. Så fulgte en privat periode for McCartney-familien da Pauls kone Linda bukket under for brystkreft. Med et nytt turnéband var Paul på veien igjen etter ni år i 2002, og siden den gang har han turnert med det samme bandet helt frem til 13. juli 2019 da han avsluttet en amerikansk etappe av sin “Freshen Up”-turné på Dodger Stadion i Los Angeles.

Turnéen skulle komme til Europa våren/sommeren 2020, hvor Paul skulle spille i Lille, Paris, Lyon og Bordeaux i Frankrike, Nijmegen i Nederland, Hannover i Tyskland, Napoli og Lucca i Italia og Barcelona i Spania i mai og juni. Alle disse spillejobbene ble kansellert på grunn av Covid-19.

Paul McCartney fyller 80 år 18. juni 2022. Slik det ser ut, kan han være på veien igjen før det.

Legg inn en kommentar