Singler på salg

På salg hos Skvis.no

Var du en av de som satt på gjerdet og ventet på et bedre tilbud da vinylsingleboksen til the Beatles ble lansert i fjor? Da har du hatt flaks, boksen kostet over 2.600 kroner da den var ny, men nå har nettbutikken Skvis den på tilbud. Avslaget er på mer enn 1100 kroner, så prisen i skrivende stund er 1.498,- kr.

Det er de 22 britiske singlene fra 1962-1970 som ble presset på nytt i fjor og presentert i fargerike covere. Dette da de britiske singlene som regel kun kom ut i kjedelige fabrikkposer, kun “Penny Lane” og “Let It Be” kom ut i bildecover der borte. Nå har man tatt internasjonale utgivelser i bruk for å sprite opp disse omslagene, fra de originale utgivelsene i flere land rundt om i verden, inkludert Argentina, Australia, Østerrike, Belgia, Chile Danmark, Frankrike, Hellas, Holland, Israel, Italia, Japan, Mexico, Norge, Portugal, Sør-Afrika, Spania, Sverige, Tyrkia, Storbritannia, USA og Vest-Tyskland. Du kjenner kanskje igjen den norske “From Me To You” i bildet over?

I tilleǵg har man slått sammen A-sidene på de to 1995-96 utgivelsene fra det gjenforente Beatles, “Free As A Bird” og “Real Love”, slik at det er 23 singler i boksen. Boksen ble utgitt 22. november 2019 av Apple Corps Ltd./Capitol/UMe.

Lenke: Skvis.no/Beatles/The Singles Collection-Limited-Edition

1 Response

  1. Beatle-Joe sier:

    Denne skaffet jeg meg for et par uker siden, til samme pris hos Skvis. Sparte mye på å være gjerrig da denne kom ut. Hadde den ikke vært så kraftig satt ned i pris, hadde jeg trolig ikke kjøpt den i det hele tatt.
    (Sånn sett sparte jeg jo ingenting, tvert i mot…)

Legg inn en kommentar