Sommernummeret 2021

Sommernummeret av Norwegian Wood er vårt nummer 165 i rekken siden starten i 1980 og er på hele 108 sider. I dette nummeret finner du bl.a. del 5 av Toralf Høyer-Hansens artikkel om George og India.

Dag Arne Nilssen har skrevet en ny lang artikkel om Beatlesfilmene, denne gangen “Help!”. Jan Henrik Fosse har vært på konsert med Det Betales og på gjenåpningen av Bergen Beat Club.

Vi har med to Kvitt eller Dobbelt-deltakere: Svein Sund har gått “Beatles For Sale” nærmere i sømmene og Egil Gjerde anmelder Thorsten Knublauchs nye Hamburg-bok, “Mach Schau”.

Marius H Johannessen har nilyttet på den nye miksen av Plastic Ono Band på HiFi-utstyr og vi har lagd fotonovelle av en av Beatles’ pantomimesketsjer fra juleshowet 1963.

Selvsagt viderebringer vi også noen av de viktigste nyhetene til det bladlesende publikum, og i påvente av jubileumsutgave av “Let It Be” har vi sett på Glyn Johns aborterte “Get Back”-utgaver samt 2003-albumet “Let It Be…Naked”.

Et langt intervju med Klaus Voormann er også med, og vi sjekker de nyeste musikkvideoene fra YouTube. Bladet postlegges i dag, så da er det våre abonnenter i hende i løpet av få dager.

Legg inn en kommentar