Remiksede rødt og blått samlealbum?

Kjendismagiker Penn Jillette fra duoen Penn and Teller har nylig vært og besøkt Giles Martin i Abbey Road Studios i forbindelse med at duoen har holdt trylleshow i London. Da han var i studioet spilte Martin den nye Beatlessangen for ham.

I tillegg avslørte Martin at det forberedes nyutgivelse av de doble samlealbumene “1962-1966” og “1967-1970”, vanligvis kjent som henholdsvis det røde og det blå samlealbumet.
Jillette viderebragte nyheten i en episode av sin podcast, men episoden er i ettertid slettet. Kanskje ble han pålagt munnkurv av Apple?

Albumene presenteres med remikset lyd, takket være MAL-programvaren som kan separere stemmer og instrumenter fra hverandre. Dette opplyste også Jillette om.
Dette betyr at vi nå endelig kan få stereoutgaver av “Love me do” og “She loves you”! Mange sanger fra “Rubber Soul” finner vi også på det røde albumet.

Også på det blå albumet blir det da noen nye remikser, i form av singlehits som ikke har vært ute på de remiksede albumene vi har fått hittil. Det er jo dessuten mulig at den nye sangen kommer som bonusspor.

Albumene ble opprinnelig utgitt i 1973, så dette blir da femtiårs jubileumsutgaver.

Legg inn en kommentar